Doorgroeimogelijkheden

Bij Looije Uitzenden staat jouw ontwikkeling centraal. Jij bepaald hoe jouw loopbaan verloopt. Van productiemedewerker tot teamleider of van heftruckchauffeur tot supervisor. Wij snappen dat jij wilt groeien. Met behulp van onze jobcoaches brengen wij jouw behoeftes en ambities in kaart. Wij stellen een ontwikkelplan op en begeleiden jou tijdens dit traject.

Voorbeeld: je begint je nieuwe uitdaging in de loods met het uitvoeren van logistieke werkzaamheden, maar je merkt dat je meer wilt. Je geeft aan bij jouw jobcoach dat je graag heftruckchauffeur wilt worden. Dat kan! Terwijl jij in de loods werkt, kun je tegelijkertijd bezig zijn met het behalen van je heftruckrijbewijs.

Werken en leren tegelijk

Hoe mooi is het om, terwijl je werkt, verder te leren? Bij Looije Uitzenden zijn we blij met mensen zoals jij! Jij weet wat werken is, steekt graag je handen uit de mouwen en je hebt elke dag zichtbaar plezier in wat je doet. Kortom, jij bent goud waard!

Daarom willen we jou graag tegemoetkomen in de kosten van jouw opleiding. Door middel van een scholingsovereenkomst vergoeden wij een deel van de gemaakte opleidingskosten. 

Wil jij meer informatie of ben je geïnteresseerd in onze opleidingsmogelijkheden? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel naar een van onze vestgingen.