Verdien €75,- bonus!

Werk jij voor Looije Uitzenden en wil jij, naast jouw salaris, een bonus verdienen? Door een nieuwe werknemer aan te dragen kun jij €75,- verdienen. Makkelijk toch?!

Jij weet als geen ander hoe wij bij Looije Uitzenden werken en jij weet hoe leuk het is om bij ons te werken. Jij bent de ambassadeur van ons bedrijf en weet als geen ander mensen te motiveren om bij ons aan de slag te gaan.

Weet jij mensen binnen jouw netwerk te motiveren om bij Looije Uitzenden aan de slag te gaan, dan verdien jij een bonus! Hoe meer personen jij weet te enthousiasmeren, hoe hoger de bonus!

Als jij een nieuwe werknemer aandraagt gaan wij met diegene in gesprek. Hierin zal hij of zij jouw naam moeten noemen. Mocht deze persoon daadwerkelijk bij ons aan de slag gaan en heeft hij of zij minimaal twee maanden gewerkt? Dan krijg jij de welverdiende bonus van 75 euro netto op jouw rekening!

Door onze 100% baangarantie is de kans zeer groot dat degene die jij aandraagt ook bij ons aan de slag kan, dus wacht niet langer en kijk binnen je netwerk wie er opzoek is naar werk.

Is er iets nog niet helemaal duidelijk?

Bel dan naar 0174 - 514 950. Wij staan je graag te woord!