Ik ben ziek. Wat moet ik doen?

Ben je ziek en niet in staat om te werken? Dat kan helaas gebeuren. Bij Logistic Team hebben wij duidelijke regels en afspraken over ziek melden en verzuim. Wanneer jij ziek bent, dien jij je als volgt ziek te melden:

Stap 1: Je meldt je zich persoonlijk af voor aanvang van de werkzaamheden door een sms te sturen naar de calamiteitenlijn van Looije Verpakkingen.
Telefoonnummer: 06-10913082. Je vermeld in je sms: je naam, het bedrijf waar je werkzaam bent en de starttijd.

Stap 2: Daarna meldt je je persoonlijk ziek door te bellen naar Logistic Team, vanaf 8.00 uur en voor 9.30 uur, op telefoonnummer: 0174-503379.

Let op! Je behoort je bij Logistic Team altijd persoonlijk, via telefonisch contact, ziek te melden. Wanneer je dit niet doet, wordt jouw ziekmelding niet in behandeling genomen. Een ziekmelding per sms of WhatsApp wordt niet als rechtsgeldige melding aangenomen.
Verlofaanvragen tijdens ziekte worden alleen na een persoonlijk gesprek aangenomen.

Stap 3: Logistic Team neemt dezelfde dag nog contact met je op.

Na deze stappen, maken wij afspraken over de verdere begeleiding. Het is belangrijk dat jij je altijd aan de afspraken houdt!
Er zal op worden toegezien dat privacygevoelige gegevens zorgvuldig worden behandeld en dat zowel Logistic Team als Acture ten allen tijde de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) respecteren.

Verzuimregistratie en re-integratie
De uitvoering van de ziektewet heeft Logistic Team ondergebracht bij Acture. Acture draagt zorg voor de verzuimregistratie, controle en bewaking van de verzuimbegeleiding en de re-integratie naar (passend) werk.

Wie betaald je ziekengeld uit
Wie het ziekengeld uitbetaalt, is afhankelijk van het contract dat je hebt. Bekijk voor meer informatie hierover het verzuimreglement dat voor jouw contract van toepassing is.

Beter melden
Er komt ook weer een dag dat jij je hopelijk beter voelt en weer kan werken. Ook dit horen we natuurlijk graag. Als je weer kunt werken, meld je dit, voor aanvang van de werkzaamheden, bij Logistic Team. 

Vragen over het ziekteverzuim?

We kunnen ons voorstellen dat je nog vragen hebt over ziekteverzuim. Neem voor al je vragen gerust contact met ons op!

Download hier het verzuimregelement >

 

contact opnemen