Op zoek naar helden?

Grote kans dat wij kunnen helpen! We hebben een groot bestand medewerkers die op zoek zijn naar een leuke baan diverse sectoren.

Om te bepalen of de uitzendkrachten binnen jouw team passen, gaan we graag persoonlijk in gesprek. We bespreken de criteria en persoonlijke eigenschappen waarover medewerkers dienen te beschikken. Wij voorzien jou graag van de beste kandidaten; medewerkers die bij jouw organisatie passen en die het transport en de organisatie eromheen naar het gewenste niveau tillen. Dit is geen loze belofte! Dankzij onze specialisatie is dit iets wat wij daadwerkelijk kunnen waarmaken.

Uitzendbureau Looije Uitzenden staat voor kwaliteit en maatwerk!

 

Tijdelijke of vaste aanstelling?

We hebben regelmatig persoonlijk contact en daardoor weten wij precies welke medewerkers binnen jouw team passen. Er kan worden gekozen voor het inhuren van personeel voor piekperioden, maar ook de kritische werving en selectie voor een eventuele vaste aanstelling kun je aan ons overlaten. Dan kan jij je kostbare tijd aan andere zaken besteden. Wel zo efficiënt toch?

Bij Looije Uitzenden leveren wij alle ingrediënten voor een succesvolle samenwerking. Met minder nemen wij (en hopelijk jij ook) geen genoegen!

Volledige ontzorging

Volledige ontzorging

Lees meer

Uitzenden

Uitzenden

Lees meer

Werving & Selectie

Werving & Selectie

Lees meer