zaneta PNG
Een nieuwe stap in jouw carrière!
Anna png WEBSITE
Begin bij ons met jouw nieuwe uitdaging.
Kasia PNG website
Onze specialisten staan klaar om jou te helpen!

Start jouw carrière bij ons!

Jouw verhaal begint hier.. Een blanco boek dat je zelf kunt invullen en waarin jij de route bepaalt. Onze mensen vormen al 20 jaar het fundament van de organisatie. We weten dat we niet kunnen doen wat wij het liefst doen zonder jou, namelijk mensen aan het een baan helpen. Jij bent degene die onze heftruck bestuurt, degene die de beste kwaliteit selecteert, degene die onze machines draaiende houdt, degene die het overzicht houdt. Jij bent degene die met ons meegroeit.

Wij richten ons op jouw wensen en proberen deze zo goed mogelijk in kaart te brengen. Onze jobcoaches zijn onze ogen en oren op de werkvloer en zijn er om jouw wensen door te geven. Werksfeer, voldoende uren, persoonlijke ontwikkeling en een goed salaris, zijn voor ons belangrijke onderwerpen, omdat we weten dat ze belangrijk voor jouw zijn.

Looije Uitzenden luistert naar jouw wensen en probeert deze zo goed mogelijk te vervullen. Ligt jouw hart binnen de tuinbouw-, metaal- of AGF-sector? Start dan je carrière bij ons!

Looije Uitzenden. Het uitzendbureau dat écht om je geeft!

  • Flexibel
  • Betrouwbaar
  • Teamwork
  • Resultaatgericht

 

Nieuwste vacatures

Hieronder de meest recente banen die wij voor jou hebben geselecteerd:

 

Heftruckchauffeur Poeldijk

Poeldijk
+ / - 40 uur
Heftruckchauffeurs

Operator Cool Control

Westland
± 40 uur
Operator

Beginnend machinist

Ridderkerk
± 40 uur
Operator

Heftruckchauffeur Maasdijk

Westland
± 40 uur
Heftruckchauffeurs

Ligt jouw hart binnen de tuinbouw-, metaal- of AGF-sector?

Bekijk de vacatures

Gratis vervoer van je huis naar je werk!

Op de fiets of met de auto naar de klant. Op het moment dat je bij ons werkt, zal je vanaf de opstapplaats naar het adres van de klant moeten komen om daar je werkzaamheden uit te voeren. Wij verzorgen GRATIS het vervoer voor je en hebben een uitgebreid fiets- en wagenpark, waardoor jij altijd naar de juiste locatie kan komen.

Schrijf je in en wij regelen de rest!

Schrijf je nu in