20 jaar werving en selectie ervaring

Wij helpen jou bij het vinden van personeel die jouw bedrijf verder helpen. Onze specialisten weten waar zij op moeten letten bij het werven en selecteren van personeel. Zij denken graag met u mee en weten op basis van uw wensen precies waar uw kandidaat zich bevind. Wij zijn de brug tussen bedrijven die goed personeel zoeken en kandidaten die opzoek naar een nieuwe baan.

 

Onze werkwijze

Onze manier van werven en selecteren is per bedrijf verschillend, omdat bedrijven nou eenmaal verschillen van elkaar. Maar om u toch een beeld te geven van onze werkwijze hebben wij in grove lijnen uitgeschreven welke stappen wij doorlopen.

Stap 1

Het begint bij een kennismaking. Hierin leert u ons bedrijf kennen en andersom. Wij nemen in het gesprek door welke wensen en eisen u heeft bij het zoeken van een nieuwe medewerker. Hierbij moet u denken aan functie-eisen, werktijden, salaris, etc.

Stap 2

Op basis van ons gesprek stellen wij de vacature op. Hierin omschrijven wij uw bedrijf en de eigenschappen waar de gewenste medewerker aan moet voldoen.

Stap 3

Na het opstellen zetten wij de vacature uit binnen ons netwerk en op verschillende platformen.

Stap 4

Als laatste stap verzamelen wij alle sollicitaties, selecteren de kandidaten die voldoen aan de functie-eisen en stellen deze aan u voor.

Looije Uitzenden regelt de volledige werving & selectie

Laat het selecteren en werven aan Looije Uitzenden over. Dit bespaard jou kostbare tijd en weet dat het werk door professionals wordt uitgevoerd. Neem vrijblijvend contact met ons op en wij gaan direct aan de slag om een geschikte medewerker te vinden.


contact opnemen