Hoe werken wij bij Looije uitzenden?

Wanneer wij denken dat we een goede match hebben gemaakt, vindt er natuurlijk een gesprek plaats met het desbetreffende bedrijf. Hier moet ook een klik zijn. Daarna volgt een proefdag. Wanneer dit bedrijf enthousiast over je is, gaan we van start! Jouw carrière bij Looije Uitzenden kan beginnen!

Alles goed geregeld!

Wij willen ervoor zorgen dat jij zo goed en prettig mogelijk jouw werk kunt doen. Daarom zijn de onderstaande punten voor jou geregeld:

  • Jouw uitzend-/arbeidsovereenkomst voldoet aan de cao voor uitzendkrachten en alle wettelijke eisen
  • Er zit geen beperking op onze uitzendovereenkomsten. Dus wil je langer bij ons blijven werken, heel graag!
  • Persoonlijke aandacht en groei zijn bij ons belangrijk. Onze jobcoaches staan altijd klaar voor jouw vragen.
  • Zodra je aan de slag gaat bouw je bij ons een pensioen op conform de cao voor uitzendkrachten.

Bij ons start onze samenwerking vanuit wederzijds respect. Jij weet wat je aan ons hebt en andersom. Wij geloven dat dit dé manier is voor een succesvolle samenwerking.

 

De zekerheid van een gecertificeerd uitzendbureau

Binnen de uitzendbranche is er veel kwaliteitsverschil. Looije Uitzenden mag zich met trots een gecertificeerd uitzendbureau noemen. Dit geeft ook u als opdrachtgever de zekerheid dat u met ons goed zaken kan doen.

Kiest u voor Looije Uitzenden, dan kiest u voor kwaliteit. Wij bouwen met onze klanten graag aan jarenlange relaties en dit is mogelijk omdat wij staan voor betrouwbare dienstverlening. Afspraken worden op papier gezet en alles is administratief tot in de puntjes geregeld. Er wordt niet gerommeld in de marge, wij zijn niet voor niets een gecertificeerd uitzendbureau.

Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen (NBBU).  Dit geeft onze medewerkers de zekerheid van eerlijke beloning en goede arbeidsomstandigheden. Het geeft onze klanten de zekerheid dat er door ons netjes wordt omgegaan met ons personeel en dat er ook aan alle andere voorwaarden rondom het uitzendwerk wordt voldaan.

En uiteraard zijn wij SNA-gecertificeerd uitlener. Dit keurmerk geeft u de zekerheid dat onze personeelsadministratie op orde is, dat wij op tijd voldoende loonheffingen en/of omzetbelasting afdragen en dat onze medewerkers gerechtigd zijn om in Nederland te werken.

Een ander certificaat dat wij sinds kort  mogen dragen is het SNF-certificaat. Voluit staan de letters SNF van het keurmerk voor Stichting Normering Flexwonen. Met deze certificering weet u dat de woonruimtes van onze Poolse werknemers voldoen aan de normen die gelden voor huisvesting van arbeidsmigranten. Een veilig gevoel voor omwonenden, gemeente maar vooral voor onze werknemers.

De meest actuele versie van de certificaten vindt u op de site van de desbetreffende organisatie.